Аналіз критичних параметрів м'яса, м'ясних і молочних продуктів
![]() |
Bruins Instruments FoodCheck — це універсальний аналізатор ближнього інфрачервоного діапазону (NIR) для аналізу критичних параметрів м'яса, м'ясних продуктів, молочних продуктів і оливок. Сотні виробників харчових продуктів у всьому світі довіряють FoodCheck у питаннях підвищення якості кінцевого продукту завдяки точному виміру вологості, білків, жирів, вуглеводів, сухої речовини, колагену, зольності та інших важливих компонентів. Серйозним завданням для м'ясних і молочних компаній є виробництво кінцевих продуктів незмінно високої якості з натуральних сировинних інгредієнтів із чималою варіабельністю складу. FoodCheck являє собою швидке, надійне та просте у використанні рішення для контролю всього процесу від надходження сировини до виробництва та кінцевого продукту для забезпечення якості та зниження витрат. FoodCheck доступний із надійним калібруванням для багатьох м'ясних і молочних продуктів різного складу для швидкого впровадження в лабораторії контролю якості або на виробництві. |
Застосування приладу:
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
ЛЕГКЕ В ОЧИЩЕННЯ КОНСТРУКЦІЯ З НЕРЖУВАЛЬНОЇ СТАЛІ, ПІДХОДУВАЛЬНЕ ДЛЯ ПІЩІВОГО ПРОЗВОВІДСТВА
FoodCheck має конструкцію передавання для найбільш точного аналізу неоднорідних харчових продуктів. Він призначений для швидкого аналізу співвідношення жиру та пісного м'яса або інших виробничих параметрів на підприємствах із перероблення м'яса та молока. Корпус із неіржавкої сталі та сенсорний екран легко чистити, а чаша, що легко заповнюється, автоматично сканує кілька зразків для підвищення точності.
Інфрачервоний аналізатор м'яса та молочних продуктів FoodCheck — Технічні характеристики:
Розміри (ширина х глибина х висота): | 375 x 460 x 370 мм |
Вага: | 28кг |
Напруга: | 220-240 В, 33 Вт |
Час аналізу: | 50 сек. |
Обсяг зразка: | 60 мл. |
Принцип аналізу: | сканувальний монохроматор; просвічування |
Подача образца: | обертова чашка для зразків |
Діапазон довжин хвиль: | 730 – 1100 нм |
Крок даних: |
0,5 нм |
Інтерфейс: | USB, Ethernet, Centronics |
Захист: | Захист від пилу та вологи; Доступний IP65 |
Корпус: | неіржавка сталь |
Інфрачервоний аналізатор м'яса та молочних продуктів — опції:
FoodCheck можна використовувати з додатковими аксесуарами, як-от квитний принтер, зчитувач штрих-кодів або окрема клавіатура для полегшення введення даних.
Калібрування за принципом пропускання для аналізатора м'яса та молочних продуктів FoodCheck:
Продукт |
Вологість/ Вода |
Білок |
Жир/ олія |
Сухе віщ-го |
Жир у сухих.реч. |
Примітки |
Сир | ✔ | ✔ | ✔ | |||
М'який сир | ✔ | ✔ | ✔ | |||
Вершковий сир | ✔ | ✔ | ✔ | |||
Плаваний сир | ✔ | ✔ | ✔ | |||
Курка | ✔ | ✔ | ✔ | Сіль | ||
Сметана | ✔ | ✔ | ✔ | |||
Творог | ✔ | ✔ | ✔ | |||
М'ясо | ✔ | ✔ | ✔ | Колаген, BEFFEE | ||
Оливки | ✔ | ✔ | ||||
Ковбаса | ✔ | ✔ | ✔ | Колаген, BEFFEE | ||
Фарш | ✔ | ✔ | ✔ | Колаген, BEFFEE | ||
Колбаса світла | ✔ | ✔ | ✔ | BEFFEE | ||
Йогурт | ✔ | ✔ | ✔ |
Інфрачервоний аналізатор м'яса та молочних продуктів FoodCheck — ціна: |
![]() |
Основні | |
---|---|
Виробник | Bruins Instruments |
Країна виробник | Німеччина |
- Ціна: Ціну уточнюйте