Кошик
1 відгук
+380 (93) 309-15-00
+380 (56) 377-45-20
+380 (56) 231-44-41
ул. Набережная Победы, 44/1, офис 218, Дніпро, Україна
Кошик
ООО СП «Парус»

Прилад для визначення числа падіння Amylab FN

  • В наявності
  • Оптом і в роздріб

Ціну уточнюйте

Прилад для визначення числа падіння Amylab FN
Прилад для визначення числа падіння Amylab FNВ наявності
Ціну уточнюйте
+380 (93) 309-15-00
  • +380 (56) 377-45-20
  • +380 (56) 231-44-41
+380 (93) 309-15-00
  • +380 (56) 377-45-20
  • +380 (56) 231-44-41

Замовлення тільки за телефоном

повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Amylab FN вимірює активність ферментів, що руйнують крохмаль (альфа-амізи), з використанням СТАНДАРТНОГО методу Хагберга або НОВого прискореного методу ТЕСТОГРАММА.

 

Принцип вимірювання


Альфа-амілаза відіграє дуже важливу роль під час виробництва хліба. Низька активність розщеплення крохмалю призводить до отримання важкорозлучного тіста, з якого виходить хліб малого об'єму, тоді як через занадто високий вміст амілози тісто буде липким, а хліб матиме знижений об'єм і кірку червоного кольору. Є оптимальний рівень альфа-амізи, який залежить від активності сировини (пшениці, борошна тощо) та активності ферментів, що додаються. Активність альфа-амізи традиційно оцінюється за методом Хагберга. Amylab FN дає змогу проводити випробування за методом Хагберга з поліпшеним контролем умов випробування, порівнюючи з системами, що сушені, а також пропонує можливість отримати ту саму інформацію, але за коротший час у режимі ТЕСТОГРАМИ.

РЕЖИМ ЗМІРЕННЯ ЧИСЛА БАДАННЯ

Amylab FN вимірює час, за який особливий стрижень занурюється в нагрівну крохмальну суспензію, отриману з борошна та дистильованої води. Зутворений крохмальний клейстер руйнується під дією наявної  амилазы. Чим менше часу занурення, тим вища активність ферменту. Загальний час випробування залежить від активності амілози та варіюється від 60 до 500 секунд і більше (середнє значення (200-300 секунд).

РЕЖИМ ЗМІРЕННЯ ТЕСТОГРАММУ

Менш ніж за 2 хвилини Amylab FN вимірює консистенцію гарячого гелю, отриманого з водної суспензії борошна як функцію часу. Висока консистенція відповідає низькій активності амілози (без руйнування гелю). Час аналізу має фіксовані рамки (100 секунд). Результати надаються як загальна сила перемішування (Total Stirring Force, TSF), із зазначенням числа падіння Хагберга як еквівалента.

Основні переваги


Індукційне нагрівання
• Amylab FN здійснює максимальне керування нагріванням, яке дає змогу досягти вищої точності випробування завдяки запобіганню випаровуванню води або усуненню впливу атмосферного тиску.

Багаторазова пробірка
• Виготовлена з алюмінію. Тендітний скляний посуд, що впливає на результати, не застосовується.

Пробірка зі знімним дном
• Ідеальне рішення для легкого видалення крохмального гелю з пробірки та гарантія повної сухості перед початком нового випробування.

Великий екран користувацького інтерфейсу
• Сенсорний екран із діагоналлю 7" полегшує взаємодію з пристроєм і зчитування результатів вимірювань.

Підвищена точність
• Розміри пробірки на 100% контролюються виробником. Крім того, здійснюється високоефективний контроль температури (інфрачервоні датчики), незмінного рівня води в водяній ванні (вода немає), а також контроль вібраційних рухів.

Висока рентабільність капіталовкладень
• Вища продуктивність (в середньому, на 66% швидше в режимі ТЕСТОГРАММІ, порівнюючи з методом визначення числа падіння Хагберга), пробірка з тривалим терміном експлуатації, швидке та просте чищення пробірки (знімне дно)

Безпека користувача
• Автоматична фіксація гарячого пробірки; кипляча вода не використовується, що запобігає сплескам; скляний посуд не застосовується, що дає змогу усунути появу осколків.

Докладніше інформація на сайті: http://agroproekt.com.ua/

 

Характеристики
Основні
ВиробникChopin Technologies
Країна виробникФранція
Інформація для замовлення
  • Ціна: Ціну уточнюйте

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner