Призначення
• Використовується для лабораторного размола зерна м'якої и твердою пшениці и отримання муки и інших продуктів размола виробничого якості
Репрезентативність
• Запатентована схема помола спеціально розроблена для отримання точною информации о властивостях аналізуваного зразка зерна
• LabMill дає оцінити мукомольний цінність зерна
Відповідає стандарту ISO 27971
• Попередньо встановлений протокол відповідає чинному стандарту ISO 27971:2008
Чудове якість муки
Млин LabMill спеціально розроблений для відтворення умов мукомольного виробництва та для отримання репрезентативної якості борошна.
Чистота муки
Чистота борошна зазвичай визначається вмістом зольних речовин. У разі застосування LabMill вона становить від 0.50% до 0.63%/на с., відповідає борошно вищого ґатунку (зольність 0,55%), що зазвичай використовується в хлібопіченні.
Технологічні властивості
Проте чистота та сорт борошна не проливають світло на її технологічні властивості. Порівняльне дослідження результатів, отриманих на альвеографі (Alveograph) під час аналізу пшеничного зерна, розмеленого відповідно до ISO 27971:2008, продемонструвало, що реологічні властивості борошна, виробленої за допомогою LabMill еквівалентні властивостям борошна, отриманого внаслідок промислового помелу.
Основні | |
---|---|
Виробник | Chopin Technologies |
Країна виробник | Франція |
Користувацькі характеристики | |
Гарантійний термін | 12 міс |
- Ціна: Ціну уточнюйте