Експериментальні лабораторні МЕЛЬНІЦИ CD1, CD1 Auto (получение муки), CD2 (повчання манної крупки з твердої пшениці) були спеціально сконструйовані для моделювання промислового помелу зерна.
Ці лабораторні млини дають змогу безпосередньо з зерна отримувати проби борошна аналогічні за хімічними характеристиками та реологічними властивостями борошна, отриманого заводським образом.
Млини працюють із попередньо очищеними та кондиціонованими до вологості 16,5% — 17,5% зразками пшениці масою від 500 г. до 4 кг. Млини двокамерні, помел починається з процесу подрібнення зерна. Потім здійснюється тонкий помел крупки. Під час помелу товарного зерна з борошнистою структурою ендосперму для отримання борошна придатної для альвеографічного аналізу потрібно лише один прохід крупи через млин. Для помелу частково або повністю склоподібного зерна потрібно два проходи.
Ці лабораторні млини дають змогу безпосередньо з зерна отримувати проби борошна аналогічні за хімічними характеристиками та реологічними властивостями борошна, отриманого заводським образом.
Млини працюють із попередньо очищеними та кондиціонованими до вологості 16,5% — 17,5% зразками пшениці масою від 500 г. до 4 кг. Млини двокамерні, помел починається з процесу подрібнення зерна. Потім здійснюється тонкий помел крупки. Під час помелу товарного зерна з борошнистою структурою ендосперму для отримання борошна придатної для альвеографічного аналізу потрібно лише один прохід крупи через млин. Для помелу частково або повністю склоподібного зерна потрібно два проходи.
Принцип роботи.
Принцип роботи
Млин CD1 імітує основні етапи промислового млина:
- Подрібнення через два проходи між трьома нерухомими рифленими циліндрами
- Просіювання через відцентровий просіювач
- Розмол через один або два проходи між двома гладкими циліндрами
- Просіювання через відцентровий просіювач
Сфера застосування:
- Лабораторне отримання зразків борошна з пшениці м'яких і твердих сортів для вивчення їх реологічних і хлібопекарних властивостей;
- Моніторинг постачання сировини;
- Складання сумішей для отримання борошна з потрібними характеристиками.
- Перевірка мукомольної якості зерна.
Переваги та переваги.
- Повна аналогія помелу в промислових умовах (чистота, гранулоометрія, гістологія, ступінь пошкодження крохмалю, кількість і якість білка);
- Можливість підвищити ступінь пошкодження крохмалю збільшенням тиску на валки на стадії дрібного помелу (CD Auto);
- Усунення можливе наявних металевих предметів зі зразка зерна за допомогою вбудованого магніту;
- Простота експлуатації, немає потреби кваліфікованого персоналу та мінімальне техобслуговування (валки виготовляються із загартованої сталі, і їх заміна не потрібна впродовж усього терміну експлуатації);
- Визначення мукомольної якості;
- чавлення хлібопекарних властивостей борошна;
- Можливість проведення міжлабораторних пов'язувань;
- Широкий діапазон кількостей завантажуваного зерна;
- Висока продуктивність (до 30 помелів на день без перегрівання);
- Легкість у заміні сит;
- За потреби проведення пробного випікання рекомендується додаткова щітка для висівок, яка забезпечує додатковий вихід борошна від 2 до 5% (залежно від зразка).
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Chopin Technologies |
Країна виробник | Франція |
Інформація для замовлення
- Ціна: Ціну уточнюйте