Кошик
1 відгук
+380 (93) 309-15-00
+380 (56) 377-45-20
+380 (56) 231-44-41
ул. Набережная Победы, 44/1, офис 218, Дніпро, Україна
Кошик
ООО СП «Парус»

AlveoLab - прилад для визначення реологічних властивостей зерна та борошна

AlveoLab - прилад для визначення реологічних властивостей зерна та борошна
  • В наявності
  • Оптом і в роздріб

Ціну уточнюйте

AlveoLab - прилад для визначення реологічних властивостей зерна та борошна
AlveoLab - прилад для визначення реологічних властивостей зерна та борошнаВ наявності
Ціну уточнюйте
+380 (93) 309-15-00
  • +380 (56) 377-45-20
  • +380 (56) 231-44-41
+380 (93) 309-15-00
  • +380 (56) 377-45-20
  • +380 (56) 231-44-41
Вимірювання пружності, розтяжності, еластичності та хлібопекарської сили тесту
 

Міжнародні нормативні посилання

• Водопоглинання (WA), пружність (P), розтяжність (L), еластичність (I. e.), хлібопекарська сила (W)

• Відповідає міжнародним стандартам : AACC 54-30, ICC 121, NF EN-ISO 27971, ГОСТ 51415-9

Точність і простота експлуатації

• Автоматизовані і повністю регульовані умови випробування (температура та вологість повітря)

• Універсальне з простим, сучасним і інтуїтивно-зрозумілим інтерфейсом

Універсальність

• Можливість зміни параметрів випробування з метою створення індивідуальних протоколів, наприклад, з допомогою зміни інтенсивності і тривалості замісу

• Нові результати, нові аналітичні протоколи для задоволення потреб зернової галузі

У чому полягає важливість зазначених результатів?

Результати альвеографических випробувань служать в якості відправної інформаційної бази для зернової галузі. Зазначені результати дозволяють регулювати виробничі процеси і забезпечувати якість кінцевого продукту.

Застосування в зернопереробній галузі

 

На елеваторах для :

• Забезпечення покупців і продавців пшениці і борошна міжнародними нормативами, • Контролю якості пшениці в момент отримання

• Відбору та класифікації пшениці у відповідності з її майбутнім призначенням, • Виявлення пшениці, зараженого комахами.

На борошномельних підприємствах для:

• Підготовки оптимальних помольних партій зерна і формування борошняних сумішей

• Визначення впливу добавок і покращувачів на якість борошна, а також її оптимізації

• Контролю борошна з різних вальцьових верстатів

• Аналізу крупки твердої пшениці (Triticum durum) - протокол для борошна грубого помелу з пшениці твердих сортів (стандарт UNI 10453).
 

На хлібопекарських підприємствах для:

• Контролю відповідності надходить борошна

• Випробування нових сумішей

• Оптимізації добавок і рецептур.

Основні функції та інновації:

Регулювання умов випробування

• Завдяки автоматичній настройці температури і вологості повітря при випробуванні результати не залежать від умов навколишнього середовища і, отже, є більш точними.

Охолодження

• Охолодження забезпечується вбудованою системою (ефект Пельтьє). Таким чином, відсутня необхідність підключення обладнання до системи водяного охолодження.

Пряме підключення до ПК

• При кожному випробуванні дані відображаються в реальному часі.

•    Автоматически    составляется    типовой    сертификат    анализа    с    результатами    измерений.    Имеется    возможность    добавления    наименования    и    логотипа    вашей    компании.

•    Все    данные    сохраняются    в    ПК,    чтобы    обеспечить    их    надежное    отслеживание

Увлажнение теста

•    Вода    добавляется    автоматически    в    начале    испытания    в    очень    точном    количестве.

•    Температура    впрыскиваемой    воды    автоматически    регулируется. 

Раздутие тестозаготовок 

• Процес розміщення і роздуття тестозаготовок автоматизований і виконується у відсіку з регульованою температурою і вологістю повітря.

• Перевернутий міхур має сферичну форму і найбільш наближений до ідеальних умов випробування.

Протоколи

• Нові параметри, залежність деформації від напруги і перша похідна тепер записуються автоматично.

• Протоколи «Протеалитической активності», «релаксації тесту» і «комбінований» (поєднання різних протоколів, наприклад, альвео + релаксація) безпосередньо доступні в ПО.

• Користувальницькі протоколи можуть створюватися, наприклад, з допомогою зміни інтенсивності і тривалості замісу. Таким чином, альвеографическое випробування більш докладно аналізує прогнозовані характеристики борошна.

 

 

 

 

Характеристики
Основні
Виробник  Chopin Technologies
Країна виробникФранція
Інформація для замовлення
  • Ціна: Ціну уточнюйте