Міжнародні нормативні посилання
• Водопоглинання (WA), пружність (P), розтяжність (L), еластичність (I.e.), хлібопекарна сила (W)
• Відповідає міжнародним стандартам: AACC 54-30, ICC 121, NF EN-ISO 27971, ГОСТ 51415-9
Точність і простота експлуатації
• Автоматизовані та повністю регульовані умови випробування (температура та вологість повітря)
• Універсальне ПЗ з простим, сучасним та інтуїтивно зрозумілим інтерфейсом
Універсальність
• Можливість зміни параметрів випробування для створення індивідуальних протоколів, наприклад, за допомогою зміни інтенсивності та тривалості замішування
• Нові результати, нові аналітичні протоколи для задоволення потреб зернової галузі
У чому полягає важливість зазначених результатів?
Результати альвеографических випробувань служат в якості відправленою інформаційною основи для зерновий галузі. Зазначені результати дають змогу регулювати виробничі процеси и забезпечувати якість кінцевого продукту.
Застосування в зернопереробній галузі
На елеваторах для:
• Забезпечення покупців и продавців пшениці и муки міжнародними нормативами, • Контроля якості пшениці в момент отримання
• Отбора и класифікації пшениці в Відповідно з ее майбутнім призначенням, • Выявления пшениці, зараженої комахами.
На мукомольних підприємствах для:
• Підготовки оптимальних помильних партий зерна и формування борошняних смесей
• Визначення влияния добавок и покращувачів на якість муки, а також її оптимізації
• Контроля муки з різних вальцевих станков
• Аналізу крупи твердою пшениці (Triticum durum) - протокол для муки грубого помола з пшениці твердих сортів (стандарт UNI 10453).
На хлібопекарних підприємствах для:
• Контроля відповідності що надходить муки
• Випробування нових смесей
• Оптимізації добавок и рецептур.
Основні функції та інновації:
Регулювання умов випробування
• Завдяки автоматично налаштуванню температури и влажности повітря при Випробування результати не зависят от условий довкілля середовища і отже, є понад точними.
Охолодження
• Охолодження забезпечується вбудованої системою (эффект Пельтьє). Таким образом, немає потреба під'єднання обладнання до системе водяного охолодження.
Пряме під'єднання до ПК
• При кожному Випробування дані відтворюються в реальному часу.
• Автоматично становиться типовою сертифікат анализа з результатами вимірювань. Є можливість додавання найменування и логотипу вашої компанії.
• Усі дані зберігаються в ПК, щоб забезпечити їх надійне відстеження
Зволоження тіста
• Вода додається автоматически в початку випробування в дуже точного кількості.
• Температура впорскування води автоматически регулюється.
Роздуття тестозаготівок
• Процес розміщення и роздутості тестозаготівок автоматизований и виконується в отсеке з регульованою температурою и вологістю повітря.
• Перевернутий бульбашку має понад сферичну форму и найбільш приближен до ідеальним условиям випробування.
Протоколи
• Нові параметры, залежність деформації от напруги и перша похідна тепер записуються автоматично.
• Протоколи «Протеалітичної активности», «релаксації теста» и «комбінований» (сочетание різних протоколів, например, альвео + релаксація) безпосередньо доступны в ПЗ.
• Користувацькі протоколи можуть створювати например, з допомогою зміни інтенсивності и тривалості замішування. Таким образом, альвеографічний випробування понад докладно аналізує прогнозовані Характеристики муки.
Основні | |
---|---|
Виробник | Chopin Technologies |
Країна виробник | Франція |
- Ціна: Ціну уточнюйте