Кошик
1 відгук
+380 (93) 309-15-00
+380 (56) 377-45-20
+380 (56) 231-44-41
ул. Набережная Победы, 44/1, офис 218, Дніпро, Україна
Кошик
ООО СП «Парус»

AlveoLab — прилад для визначення реологічних властивостей зерна та борошна

  • В наявності
  • Оптом і в роздріб

Ціну уточнюйте

AlveoLab — прилад для визначення реологічних властивостей зерна та борошна
AlveoLab — прилад для визначення реологічних властивостей зерна та борошнаВ наявності
Ціну уточнюйте
+380 (93) 309-15-00
  • +380 (56) 377-45-20
  • +380 (56) 231-44-41
+380 (93) 309-15-00
  • +380 (56) 377-45-20
  • +380 (56) 231-44-41

Замовлення тільки за телефоном

повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Вимірювання    пружності,    розтяжності, еластичності    и    хлібопікарної    сили   тіста
 

Міжнародні нормативні посилання

• Водопоглинання (WA), пружність (P), розтяжність (L), еластичність (I.e.), хлібопекарна сила (W)

• Відповідає міжнародним стандартам: AACC 54-30, ICC 121, NF EN-ISO 27971, ГОСТ 51415-9

Точність і простота експлуатації

• Автоматизовані та повністю регульовані умови випробування (температура та вологість повітря)

• Універсальне ПЗ з простим, сучасним та інтуїтивно зрозумілим інтерфейсом

Універсальність

• Можливість зміни параметрів випробування для створення індивідуальних протоколів, наприклад, за допомогою зміни інтенсивності та тривалості замішування

• Нові результати, нові аналітичні протоколи для задоволення потреб зернової галузі

У чому полягає важливість зазначених результатів?

Результати    альвеографических    випробувань    служат    в    якості    відправленою    інформаційною    основи    для   зерновий   галузі.    Зазначені    результати    дають змогу    регулювати    виробничі    процеси    и    забезпечувати    якість   кінцевого    продукту.

Застосування в зернопереробній галузі

 

На елеваторах для:

•    Забезпечення    покупців    и    продавців    пшениці    и    муки    міжнародними    нормативами, •    Контроля    якості    пшениці    в    момент    отримання 

•    Отбора    и    класифікації    пшениці    в    Відповідно    з    ее    майбутнім    призначенням, •    Выявления    пшениці,    зараженої    комахами.

На мукомольних підприємствах для: 

•    Підготовки    оптимальних    помильних    партий    зерна    и    формування    борошняних    смесей 

•    Визначення    влияния    добавок    и    покращувачів    на    якість    муки,    а    також    її    оптимізації

•    Контроля    муки    з    різних    вальцевих    станков 

•    Аналізу    крупи    твердою    пшениці    (Triticum    durum)    -    протокол    для    муки    грубого    помола    з    пшениці    твердих    сортів    (стандарт    UNI    10453).
 

На хлібопекарних підприємствах для:

•    Контроля    відповідності    що надходить    муки 

•    Випробування    нових    смесей

•    Оптимізації    добавок    и    рецептур.

Основні функції та інновації:

Регулювання умов випробування

•    Завдяки    автоматично    налаштуванню    температури    и    влажности    повітря    при    Випробування    результати    не    зависят    от    условий    довкілля    середовища    і    отже,    є    понад    точними.

Охолодження

•    Охолодження    забезпечується    вбудованої    системою    (эффект    Пельтьє).    Таким    образом,    немає    потреба    під'єднання    обладнання    до    системе    водяного    охолодження.

Пряме під'єднання до ПК

•    При    кожному    Випробування    дані    відтворюються    в    реальному    часу.

•    Автоматично    становиться    типовою    сертифікат    анализа    з    результатами    вимірювань.    Є    можливість    додавання    найменування    и    логотипу    вашої    компанії.

•    Усі    дані    зберігаються    в    ПК,    щоб    забезпечити    їх    надійне    відстеження

Зволоження тіста

•    Вода    додається    автоматически    в    початку    випробування    в    дуже    точного    кількості.

•    Температура    впорскування    води    автоматически    регулюється. 

Роздуття тестозаготівок 

•    Процес    розміщення    и    роздутості    тестозаготівок    автоматизований    и    виконується    в    отсеке    з    регульованою    температурою    и    вологістю    повітря.

•    Перевернутий    бульбашку    має    понад    сферичну    форму    и    найбільш    приближен    до    ідеальним    условиям    випробування.

Протоколи

•    Нові    параметры,    залежність    деформації    от    напруги    и    перша    похідна    тепер    записуються    автоматично.

•    Протоколи    «Протеалітичної    активности»,    «релаксації    теста»    и    «комбінований»    (сочетание    різних    протоколів,    например,    альвео    +    релаксація)    безпосередньо    доступны    в    ПЗ.

•    Користувацькі    протоколи    можуть    створювати    например,    з    допомогою    зміни    інтенсивності    и    тривалості    замішування.    Таким    образом,    альвеографічний    випробування    понад    докладно    аналізує    прогнозовані    Характеристики    муки.

 

 

 

 

Характеристики
Основні
ВиробникChopin Technologies
Країна виробникФранція
Інформація для замовлення
  • Ціна: Ціну уточнюйте

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner