Кошик
1 відгук
+380 (93) 309-15-00
+380 (56) 377-45-20
+380 (56) 231-44-41
ул. Набережная Победы, 44/1, офис 218, Дніпро, Україна
Кошик
ООО СП «Парус»

AlveoPC — прилад для визначення реологічних властивостей зерна та борошна

  • В наявності
  • Оптом і в роздріб

Ціну уточнюйте

AlveoPC — прилад для визначення реологічних властивостей зерна та борошна
AlveoPC — прилад для визначення реологічних властивостей зерна та борошнаВ наявності
Ціну уточнюйте
+380 (93) 309-15-00
  • +380 (56) 377-45-20
  • +380 (56) 231-44-41
+380 (93) 309-15-00
  • +380 (56) 377-45-20
  • +380 (56) 231-44-41

Замовлення тільки за телефоном

повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Вимірювання    пружності,    розтяжності, еластичності    и    хлібопікарної    сили   тіста
 

Міжнародні нормативні посилання

• Водопоглинання (WA), пружність (P), розтяжність (L), еластичність (I.e.), хлібопекарна сила (W)

• Відповідає міжнародним стандартам: AACC 54-30, ICC 121, NF EN-ISO 27971, ГОСТ 51415-9

Точність і простота експлуатації

• Автоматизовані та повністю регульовані умови випробування (температура та вологість повітря)

• Універсальне ПЗ з простим, сучасним та інтуїтивно-зрозумілим інтерфейсом

Універсальність

• Можливість зміни параметрів випробування для створення індивідуальних протоколів, наприклад, за допомогою зміни інтенсивності та тривалості замішування

• Нові результати, нові аналітичні протоколи для задоволення потреб зернової галузі

Застосування в зернопереробній галузі

На елеваторах для:

•    Забезпечення    покупців    и    продавців    пшениці    и    муки    міжнародними    нормативами, •    Контроля    якості    пшениці    в    момент    отримання 

•    Отбора    и    класифікації    пшениці    в    Відповідно    з    ее    майбутнім    призначенням, •    Выявления    пшениці,    зараженої    комахами.

На мукомольних підприємствах для: 

•    Підготовки    оптимальних    помильних    партий    зерна    и    формування    борошняних    смесей 

•    Певна річ    влияния    добавок    и    покращень    на    якість    муки,    а    також    її    оптимізації

•    Контроля    муки    з    різних    вальцевих    станков 

•    Аналізу    крупи    твердою    пшениці    (Triticum    durum)    -    протокол    для    муки    грубого    помола    з    пшениці    твердих    сортів    (стандарт    UNI    10453).
 

На хлібопекарнях для:

•    Контроля    відповідності    що надходить    муки 

•    Випробування    нових    смесей

•    Оптимізації    добавок    и    рецептур.

Альвеографічне випробування

У процесі альвеографічного випробування визначаються пружні-еластичні властивості тіста, що видуваються у формі міхура. Метод ґрунтується на поетапному замісі тіста, екструзії, розкатці та формуванні тестозаготовок, розстійці та деформації через видування тіста у формі міхура. Цей процес відтворює деформацію тіста, що відбувається під дією вуглекислого газу під час бродіння та підняття тіста.

Випробування складається з 4 основних етапів:

1. Заміс тіста з борошна та сольового розчину 

2. Екструзія, розкатка та формування п'яти ліплень тіста 

3. Розміщення зазначених ліпшок у камері для розстоювання тіста 

4. Автоматичне роздування кожної пелюстки тіста до моменту розриву бульбашки.

 

За допомогою альвеографа визначаються необхідні реологічні властивості тіста:
  • P: пружність тіста (полегшення деформації
  • L: розтяжність тіста (максимальний об'єм повітря, який може бути в міхурі) 
  • P/L: співвідношення пружності до розтяжності
  • I.e. : індекс еластичності, I.e.= P200/P (P200 — тиск усередині кулі тіста під час введеного об'єму повітря у 200 мл (відстань 4 см від початку графіка))
  • W: хлібопекарна сила тіста (площа під криву або загальна питома робота)

У чому полягає важливість зазначених результатів?

Результати    альвеографических    випробувань    служат    в    якості    відправленою    інформаційною    основи    для   зерновий   галузі.    Зазначені    результати    дають змогу    регулювати    виробничі    процеси    и    забезпечувати    якість   кінцевого    продукту.

 

 

 

Характеристики
Основні
ВиробникChopin Technologies
Країна виробникФранція
Інформація для замовлення
  • Ціна: Ціну уточнюйте

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner