Кошик
1 відгук
+380 (93) 309-15-00
+380 (56) 377-45-20
+380 (56) 231-44-41
ул. Набережная Победы, 44/1, офис 218, Дніпро, Україна
Кошик
ООО СП «Парус»

Mixolab — прилад для вимірювання реологічних властивостей зерна, борошна та тіста

  • В наявності
  • Оптом і в роздріб

Ціну уточнюйте

Mixolab — прилад для вимірювання реологічних властивостей зерна, борошна та тіста
Mixolab — прилад для вимірювання реологічних властивостей зерна, борошна та тістаВ наявності
Ціну уточнюйте
+380 (93) 309-15-00
  • +380 (56) 377-45-20
  • +380 (56) 231-44-41
+380 (93) 309-15-00
  • +380 (56) 377-45-20
  • +380 (56) 231-44-41

Замовлення тільки за телефоном

повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Комплексний аналіз

•    Це    єдиний    стандартизований    прибор,    , що дає    виконати    комплексний    реологічний    аналіз    тіста    в    процесі    його    замішування,    нагрівання    и    охолодження.  

Універсальність

•    Великий    вибір    протоколів    випробувань    з    можливістю    анализа    муки    всіх    сортів    з    всіляких    злакових,    цільнорозмолотого    зерна,    а    також    тіста    безпосередньо    з    виробничих    ліній.    

Легка класифікація

•    Система    «Profiler»    забезпечує    , легка    класифікацію    якості    по    шести    функціональним    индексам    якості        :    ВПС,    якість    замішування,    стійкість    при    выпечке,    в'язкість    крохмалю,    активність    амилазы    и    ретроградація    крохмалю. 

Протокол Simulator

•    Спеціальний    протокол    для    отримання    результатів    в    режиме    Фаріографа    (Farinograph)    з    повним    відповідність    вимогам    міжнародних    стандартов.

Принцип    вимірювання

Mixolab вимірює крутний момент і консистенцію тіста в процесі його замішування, нагрівання й охолодження. Цей підхід дає змогу комплексно визначити якість білків, крохмалю та інших компонентів зерна та борошна, а також точно проаналізувати їхню взаємодію. Апарат автономно контролює температурні зміни в тестомесарці. Для повного аналізу потрібно не більш ніж 50 грамів борошна або суцільнозмеленого зерна.

Надійний    інноваційний    и    ефективний    прибор

• Точне автоматичне регулювання температури в тестомесарці (макс.: 90 °C)

• Надійна, легко очищувана тістомесарка з алюмінію/неіржавкої сталі

• Знімний резервуар для води, який швидко та легко чистити

• Автоматичне швидке та точне подавання води (+/- 0.02 мл).

• Можливість настроювання поетапного подавання води (місткість насоса: 75 мл)

• Повне електронне калібрування всіх точок вимірювання на кривій Chopin+ (температура та крутний момент) для вищої точності результатів аналізу

Правильне    рішення    для

Мукомольних    підприємств

• Аналіз зерна на прийомі

• Визначення ураження зерна шкідниками (через протеалітичний вплив ферментів)

• Оптимізація помильних партій і борошняних сумішей

• Підготовка борошна для кінцевого використання через точне дозування добавок

• Аналіз продуктів помелу з різних систем млина

• Оцінка впливу пошкодженого крохмалю

Хлібопекарних    підприємств

• Перевірка якості отриманих партій борошна

• Вивчення реологічних властивостей борошна з високим вмістом клітковини

• Розробка безглютенових продуктів

• Розроблення нових рецептур і вивчення технологічних особливостей виробничих ліній

 

 

 

Характеристики
Основні
ВиробникChopin Technologies
Країна виробникФранція
Інформація для замовлення
  • Ціна: Ціну уточнюйте

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner