Комплексний аналіз
• Це єдиний стандартизований прибор, , що дає виконати комплексний реологічний аналіз тіста в процесі його замішування, нагрівання и охолодження.
Універсальність
• Великий вибір протоколів випробувань з можливістю анализа муки всіх сортів з всіляких злакових, цільнорозмолотого зерна, а також тіста безпосередньо з виробничих ліній.
Легка класифікація
• Система «Profiler» забезпечує , легка класифікацію якості по шести функціональним индексам якості : ВПС, якість замішування, стійкість при выпечке, в'язкість крохмалю, активність амилазы и ретроградація крохмалю.
Протокол Simulator
• Спеціальний протокол для отримання результатів в режиме Фаріографа (Farinograph) з повним відповідність вимогам міжнародних стандартов.
Принцип вимірювання
Mixolab вимірює крутний момент і консистенцію тіста в процесі його замішування, нагрівання й охолодження. Цей підхід дає змогу комплексно визначити якість білків, крохмалю та інших компонентів зерна та борошна, а також точно проаналізувати їхню взаємодію. Апарат автономно контролює температурні зміни в тестомесарці. Для повного аналізу потрібно не більш ніж 50 грамів борошна або суцільнозмеленого зерна.
Надійний інноваційний и ефективний прибор
• Точне автоматичне регулювання температури в тестомесарці (макс.: 90 °C)
• Надійна, легко очищувана тістомесарка з алюмінію/неіржавкої сталі
• Знімний резервуар для води, який швидко та легко чистити
• Автоматичне швидке та точне подавання води (+/- 0.02 мл).
• Можливість настроювання поетапного подавання води (місткість насоса: 75 мл)
• Повне електронне калібрування всіх точок вимірювання на кривій Chopin+ (температура та крутний момент) для вищої точності результатів аналізу
Правильне рішення для
Мукомольних підприємств
• Аналіз зерна на прийомі
• Визначення ураження зерна шкідниками (через протеалітичний вплив ферментів)
• Оптимізація помильних партій і борошняних сумішей
• Підготовка борошна для кінцевого використання через точне дозування добавок
• Аналіз продуктів помелу з різних систем млина
• Оцінка впливу пошкодженого крохмалю
Хлібопекарних підприємств
• Перевірка якості отриманих партій борошна
• Вивчення реологічних властивостей борошна з високим вмістом клітковини
• Розробка безглютенових продуктів
• Розроблення нових рецептур і вивчення технологічних особливостей виробничих ліній
Основні | |
---|---|
Виробник | Chopin Technologies |
Країна виробник | Франція |
- Ціна: Ціну уточнюйте