Принцип дії
RHEO F4 вимірює з інтервалом 45 секунд тиск у робочій ємності приладу, у яку поміщається тісто. Вимірюється тиск і об'єм усіх утворених газів (червона крива) і також усіх утриманих тістом газів (синя крива). Різниця між графіками відповідає обсягу втрачених газів. Встановлений у верхній частині робочої ємності сенсор аналізує динаміку підняття тіста, що дає змогу визначити оптимальний час бродіння, розстоювання та посадки в піч.
Переваги
КОМПЛЕКСНИЙ
Дає змогу виміряти в єдиному аналізі:
• Динаміку підняття тіста.
• Газоутворювальна здатність.
• Пористість тесту.
• Зміна об'єму тесту в процесі розстоювання.
УНІВЕРСАЛЬНИЙ
• Дає змогу оцінити процес бродіння дріжджів усіх типів, завдяки можливості адаптації протоколу.
• Можливість створення протоколів випробувань тривалістю до 24 годин.
ПРОСТИЙ
• Повний контроль за допомогою комп'ютерного програмного забезпечення (USB-під'єднання).
• Аналіз повністю автоматизований. Замісіть тісто, інше зробить Rheo F4.
• Автоматичне збереження результатів.
• Автоматичне створення звіту про дослідження.
ЕРГОНОМІЧНИЙ
• Легкий компактний прилад, що легко розміщується в лабораторії.
ЕКОНОМІННИЙ
• Оптимальний дизайн, невибагливий в обслуговуванні, прості та дешеві витратні матеріали.
Основні | |
---|---|
Виробник | Chopin Technologies |
Країна виробник | Франція |
- Ціна: Ціну уточнюйте