SDmatic, використовуючи ампераметричний метод аналізу, визначає кількість пошкодженого крохмалю в мукі менш ніж за 10 хвилин.
Принцип вимірювання
SDmatic вимірює поглинання молекул йодидому калію в суспензії молекулами пошкодженого крохмалю. Чим більше молекул буде поглинене, тим сильніше пошкоджений крохмаль цього зразка борошна. Отже, апарат вимірює й оцінює ступінь пошкодженості крохмалю.
Основні застосування
• Контроль роботи млинців: перевірка паралельності та зношування, оптимізація проміжку та тиску...
• Оптимізація якості помелу (контроль ВПС і стабільності тесту...)
• Керування ефектом липкості тіста
• Корекція процесу бродіння тіста, обсягу хліба, кольору кірки та тривалості зберігання готової продукції.
Переваги
Простота
• Повністю автоматизований аналіз без складних хімічних реагентів і з використанням всього 1 грама борошна
Швидкість
• Весь процес аналізу займає менш ніж 10 хвилин
Надійність
• Найточніший і відтворений метод за визначенням пошкодженого крохмалю в борошно
Основні | |
---|---|
Виробник | Chopin Technologies |
Країна виробник | Франція |
- Ціна: Ціну уточнюйте